Mihai-Stoichescu-620x400
Stiri

Mihai Stoichescu a ajuns la spital după o accidentare suferită la antrenamente

0 237

Federaţia Română de Motocross a anunţat amânarea celei de-a doua etape a Campionatului Naţional de Motocross din cauza vremii nefavorabile. Etapa de la Copşa Mică trebuia să se desfăşoare în acest weekend. Această amânare este binevenită pentru piloţii Clubul Moto Extrem Lugoj care sunt urmăriţi în ultimul timp de ghinioane.

După ce cu două săptămâni în urmă pilotul Vlad Roşu a căzut la concursul Motocross Cup, de la Ciolpani şi şi-a rupt mâna, acum a venit rândul lui Mihai Stoichescu. Sportivul a căzut aseară cu motorul pe circuitul de pe dealul Hezerişului, unde se antrena pentru următorul concurs şi s-a accidentat la mână. Stoichescu a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spitalul Judeţean din Timişoara pentru mai multe investigaţii. Din fericire accidentarea nu este foarte gravă, iar pilotul a revenit acasă.

„Aseară la antrenament a căzut cu motorul şi s-a accidentat dar nu este nimic grav. A fost la spitalul din Lugoj, iar pentru că aici nu au tomograf şi nu au putut să-i facă nici măcar o radiografie şi l-au trimis cu ambulanţa la Timişoara pentru aceste investigaţii. Când a căzut a avut o uşoară comoţie, a leşinat dar şi-a revenit repede şi acum este bine, este pe picioare. Are o lovitură la mână şi trebuie să vedem dacă trebuie intervenit chirurgical sau nu. Din fericire nu este nimic grav, a avut un accident, dar în acest sport este normal să se întâmple şi astfel de evenimente mai puţin plăcute”, a declarat pentru Redeşteptarea antrenorul Liviu Jigmond.

Cum etapa de la Copşa Mică care trebuia să aibă loc în acest weekend a fost amânată, pilotul are timp să-şi revină până când aceasta se va desfăşura.

About the author / 

admin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite stiri

  • Mihai-Stoichescu-620x400

    Mihai Stoichescu a ajuns la spital după o accidentare suferită la antrenamente

    Federaţia Română de Motocross a anunţat amânarea celei de-a doua etape a Campionatului Naţional de Motocross din cauza vremii nefavorabile. Etapa de la Copşa Mică trebuia să se desfăşoare în acest weekend. Această amânare este binevenită pentru piloţii Clubul Moto Extrem Lugoj care sunt urmăriţi în ultimul timp de ghinioane. După ce cu două săptămâni…

  • mihai-620x400

    Valea lui Mihai… Stoichescu. Lugojeanul a câștigat prima etapă a campionatului național

    La sfârșitul acestei săptămâni, pe pista de la Valea lui Mihai(Bihor), a început o nouă ediție a Campionatului Național Individual de Motocros. Sâmbătă au avut loc antrenametele oficiale, iar duminică s-au desfășurat cele două manșe ale cursei. Multiplul campion național, lugojeanul Mihai Stoichescu, pilotul clubului Moto Extrem, a ajuns la Valea lui Mihai hotârât să…

ARHIVA STIRI

August 2022
M T W T F S S
« May    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Contact

Ne gasiti in:
Lugoj str. 13 Decembrie nr. 38

Tel/fax: 0356 453363
Mobil: 0722 499896

CUI: 12679852 Banca: BANC POST
IBAN: RO07 BPOS 3610 3396 423R 0L01

E-mail:
office@motoextrem.ro liviu@motoextrem.ro mihai@motoextrem.ro