Mihai_Stoichescu_casca-620x400
Stiri

Start în Campionatul Național de Motocros. Stoichescu, favorit la un nou titlu

0 88

La sfârșitul acestei săptămâni începe o nouă ediție a Campionatului Național Individual de Motocros. Prima etapă va avea loc sâmbătă și duminică(3-4 mai), la Valea lui Mihai, lângă Oradea.

Mihai Stoichescu, pilotul clubului lugojean Moto Extrem, intră în competiție pentru cel de-al șaptelea titlu național, la profesioniști. Mihai s-a pregătit intens și speră ca încă din prima etapă să reușească să se instaleze pe primul loc.

“Mă simt foarte bine și sunt încrezător în forțele mele. Sper că voi câștiga ambele manșe din prima etapă și voi acumula maximul de 100 de puncte”, a declarat Mihai Stoichescu.

Lugojeanul regretă că eternul său rival, bucureșteanul Adrian Răduța, a decis să nu mai participe la campionatul național și speră să aibă competitor pe măsură. “Aș fi vrut să participe și el, dar e decizia sa. Îmi pare rău că s-a retras din campionat. Dacă nu vine cineva mai bun din Ungaria, am șanse mari să câștig” , a mai adăugat Stoichescu.
Liviu Jigmond, antrenorul sportivului din Lugoj spune că sportivul său poate obține cel de-al șaptelea titlu în acest an.

“Miță e foarte bine pregătit! Dacă va fi sănătos și nu vom avea probleme tehnice, poate câștiga încă un titlu. Ar fi o performanță extraordinară. Nu cred că sunt mulți sportivi în România care să se poată lăuda cu atâtea titluri naționale într-o ramură sportivă și cu titulatura de Maestru al sportului. La 27 de ani, Mihai este suficient de experimentat încât să știe să gestioneze orice situație și să-și adjudece victoria. La startul acestui campionat nu-i lipsește nimic: are ambiție, este pregătit fizic și, foarte important, are un motor nou, pentru care le mulțumim sponsorilor și colaboratorilor ”, a declarat Jigmond.

Din păcate, Moto Extrem nu poate ataca din prima etapă și titlul la amatori. Pilotul Vlad Roșu, pregătit de Liviu Jigmond pentru campionatul de amatori, și-a rupt mâna, săptămâna trecută la Motocross Cup, de la Ciolpani. “E o situație neplăcută. Vlad are 18 ani și e debutant, dar la amatori nu-l poate bate nimeni în România. Din păcate s-a accidentat și ratează prima etapă de la Valea lui Mihai. Noi sperăm să-și revină, pentru că el va recupera în etapele următoare și poate câștiga titlul național”, a mai agăugat Jigmond.

About the author / 

admin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite stiri

  • Mihai-Stoichescu-620x400

    Mihai Stoichescu a ajuns la spital după o accidentare suferită la antrenamente

    Federaţia Română de Motocross a anunţat amânarea celei de-a doua etape a Campionatului Naţional de Motocross din cauza vremii nefavorabile. Etapa de la Copşa Mică trebuia să se desfăşoare în acest weekend. Această amânare este binevenită pentru piloţii Clubul Moto Extrem Lugoj care sunt urmăriţi în ultimul timp de ghinioane. După ce cu două săptămâni…

  • mihai-620x400

    Valea lui Mihai… Stoichescu. Lugojeanul a câștigat prima etapă a campionatului național

    La sfârșitul acestei săptămâni, pe pista de la Valea lui Mihai(Bihor), a început o nouă ediție a Campionatului Național Individual de Motocros. Sâmbătă au avut loc antrenametele oficiale, iar duminică s-au desfășurat cele două manșe ale cursei. Multiplul campion național, lugojeanul Mihai Stoichescu, pilotul clubului Moto Extrem, a ajuns la Valea lui Mihai hotârât să…

ARHIVA STIRI

August 2022
M T W T F S S
« May    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Contact

Ne gasiti in:
Lugoj str. 13 Decembrie nr. 38

Tel/fax: 0356 453363
Mobil: 0722 499896

CUI: 12679852 Banca: BANC POST
IBAN: RO07 BPOS 3610 3396 423R 0L01

E-mail:
office@motoextrem.ro liviu@motoextrem.ro mihai@motoextrem.ro