mihai-620x400
Stiri

Valea lui Mihai… Stoichescu. Lugojeanul a câștigat prima etapă a campionatului național

0 150

La sfârșitul acestei săptămâni, pe pista de la Valea lui Mihai(Bihor), a început o nouă ediție a Campionatului Național Individual de Motocros. Sâmbătă au avut loc antrenametele oficiale, iar duminică s-au desfășurat cele două manșe ale cursei.

Multiplul campion național, lugojeanul Mihai Stoichescu, pilotul clubului Moto Extrem, a ajuns la Valea lui Mihai hotârât să se instaleze pe primul loc încă din prima etapă. Pe o pistă extrem de grea, de nisip, Mihai a făcut spectacol și a arătat că este mult peste valoarea campionatului românesc. A câștigat cursa la două ture distanță de următorul clasat.

“Mihai a făcut spectacol și pot spune că, astăzi, chiar a arătat ce poate și ce știe. A câștigat cursa având două ture în fața locului doi, iar în fața ultimului clasat a avut cinci ture. A combinat foarte bine viteza cu tehnica și a dat și publicului un motiv de mulțumire că venit la această etapă. A făcut și câteva sărituri de au rămas toți uimiți. Pot spune că a alergat cam cum se face în Mondial ”, a declarat Liviu Jigmond, antrenorul sportivului din Lugoj.

La puțin timp după finalizarea cursei, Stoichescu era fericit că i-a ieșit totul așa cum a planificat. “Am fost foarte bine pregătit. Știam că e o pistă grea, de nisip. Au fost locuri unde îmi ajungea nisipiul și până la genunchi, dar m-au ajutat foarte mult antrenamentele făcute. Oricum am știut încă de sâmbătă, de la antrenamente că nu o să am probleme, pentru că am observat ce timp scoteam eu și adversarii mei. Mă bucur că sunt deja pe primul loc. Sper să fiu sănătos și la finalul campionatului să fiu tot acolo pe locul I, să obțin titlul”, a declarat Mihai Stoichescu.

La sfârșitul săptămânii, la Copșa Mică, va avea loc cea de-a doua etapă a Campionatului Național Individual de Motocros. Clubul Moto Extrem va fi prezent doar cu pilotul Mihai Stoichescu, la MX 1- profesioniști, pentru că cel de-al doilea pilot, Vlad Roșu, la MX 1 – amatori, nu și-a revenit după ce în urmă cu două săptămâni și-a rupt mâna la Motocross Cup, de la Ciolpani.

About the author / 

admin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite stiri

  • Mihai-Stoichescu-620x400

    Mihai Stoichescu a ajuns la spital după o accidentare suferită la antrenamente

    Federaţia Română de Motocross a anunţat amânarea celei de-a doua etape a Campionatului Naţional de Motocross din cauza vremii nefavorabile. Etapa de la Copşa Mică trebuia să se desfăşoare în acest weekend. Această amânare este binevenită pentru piloţii Clubul Moto Extrem Lugoj care sunt urmăriţi în ultimul timp de ghinioane. După ce cu două săptămâni…

  • mihai-620x400

    Valea lui Mihai… Stoichescu. Lugojeanul a câștigat prima etapă a campionatului național

    La sfârșitul acestei săptămâni, pe pista de la Valea lui Mihai(Bihor), a început o nouă ediție a Campionatului Național Individual de Motocros. Sâmbătă au avut loc antrenametele oficiale, iar duminică s-au desfășurat cele două manșe ale cursei. Multiplul campion național, lugojeanul Mihai Stoichescu, pilotul clubului Moto Extrem, a ajuns la Valea lui Mihai hotârât să…

ARHIVA STIRI

August 2022
M T W T F S S
« May    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Contact

Ne gasiti in:
Lugoj str. 13 Decembrie nr. 38

Tel/fax: 0356 453363
Mobil: 0722 499896

CUI: 12679852 Banca: BANC POST
IBAN: RO07 BPOS 3610 3396 423R 0L01

E-mail:
office@motoextrem.ro liviu@motoextrem.ro mihai@motoextrem.ro